Quines aficions tens? Què t’agradaria fer durant el teu temps lliure al teu barri? Què proposes?

Quines aficions tens? Què t’agradaria fer durant el teu temps lliure al teu barri? Què proposes?

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona aquest mes de juny s’ha iniciat el procés de consulta cultural ciutadana a 3 barris de Barcelona com són Sant Andreu, Horta i Les Corts). En aquesta consulta podreu opinar, proposar, suggerir i consultar sobre totes aquelles inquietuds, necessitats i propostes que teniu a nivell cultural i de temps lliure.

Existeixen dues maneres de participar: Virtualment a través de la plataforma decidim dels Ateneus a participa.ateneus.cat (i entrant al procés del barri que t’interessi) o ve en punts físics on hi ha les urnes de consulta (punts que s’aniran alternant i la localització dels quals que podreu consultar també a la plataforma).

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.