Fem possible l’exposició ‘L’Ateneu és casa teva: el cicle festiu’

Fem possible l’exposició ‘L’Ateneu és casa teva: el cicle festiu’

Seguint amb les activitats i les exposicions itinerants que la Federació d’Ateneus de Catalunya realitza anualment amb el lema “L’Ateneu és casa teva”, enguany volem dedicar-la al cicle festiu, amb el lema “L’Ateneu és casa teva: el cicle festiu”, que reculli l’activitat dels ateneus al voltant del cicle festiu anual a casa nostra. Amb tal objectiu us adrecem una enquesta en la que us demanem la col·laboració per tal de disposar del màxim de material per la realització dels plafons.

L’exposició consistirà en dotze roll-ups, un per cada més de l’any, on quedaràn reflectides les activitats que realitzeu els ateneus en relació al cicle anual festiu, (p.e. carnestoltes, nadal, festa major, etc…) en cada població o ciutat.

Preguem que ompliu el formulari abans del 9 de juny. Moltes gràcies!

Entra al formulari clicant l’enllaç

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.