Organitza activitats pel #DASC2019!!

Organitza activitats pel #DASC2019!!

En motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural 2019 (DASC2019) us convidem, per cinquè any consecutiu, a obrir lesportes de les vostres entitats i equipaments a la ciutadania per donar a conèixer la gran riquesa del teixit associatiu cultural del nostre país i mostrar les activitats que realitzeu durant l’any (xerrades, exposicions, assajos oberts, concerts, tallers, etc.).

En aquesta nova edició del DASC us proposem una ampliació en les dates de celebració de les jornades de portes obertesper tal de facilitar la màxima participació:

Noves Dates: Del dissabte 1 al dilluns 10 de juny.

Podeu presentar les vostres propostes fins el 20 de maig inclòs. A mesura que rebem cada proposta començarem a preparar-ne la seva difusió a l’Agenda Cultural, per tant quan abans les tinguem abans estarà disponible la informació.

Com en cada edició, a més de l’Agenda Cultural, preveiem fer la difusió de les activitats a través dels canals de comunicació institucionals habituals sobre els quals us informarem més endavant. Per ajudar a la difusió i cerca de les activitats a les xarxes socials, us convidem a que utilitzeu l’etiqueta #DASC2019 quan feu la vostra pròpia difusió o comentaris sobre les vostres activitats.

Podeu trobar més informació del DASC i introduir les vostres propostes d’activitat al formulari que trobareu a la pàgina del DASC.

http://cultura.gencat.cat/DASC

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a cpt.cultura@gencat.cat o als telèfons 935547420 – 935671072.

Gràcies a l’avançada per la vostra col·laboració. Esperem que us animeu a participar!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.