Carta del nou president de la FAC, Pep Morella

Carta del nou president de la FAC, Pep Morella

Pep Morella Murcia, ha estat escollit nou president de la FAC en l’Assemblea General Ordinària del 4 de maig de 2019. El nou president s’adreça a totes les entitats que formen part de la FAC en una carta que reproduim a continuació:

Benvolguda entitat,

El passat 4 de maig, es va celebrar l’acte de Cloenda del 6è Congrés a la seu de l’Associació Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt i l’Assemblea General de la Federació d’Ateneus de Catalunya, en el transcurs de la qual vàrem escollir la nova junta directiva que tinc l’honor de presidir.

La Junta sortint ha fet una gran feina i ha convertit la FAC en una eina molt important pel dia a dia dels ateneus i en un interlocutor preferent en el món de la cultura. A més, aquest 2019 ha aconseguit que la Generalitat de Catalunya en reconegui l’esforç amb la concessió del Premi Nacional de Cultura 2019, tot un reconeixement a totes les entitats que formem part de la federació, als seus associats, i a la cultura popular en general. N’hem d’estar molt orgullosos d’això.

M’agradaria transmetre’t que la nova Junta que presideixo assumeix la responsabilitat amb molta il·lusió. Sabem que el repte és important, però aquest mateix repte ens encoratja a treballar de valent per les més de 175 entitats associades ara mateix a la FAC. Volem conèixer cadascun dels ateneus, perquè coneixent-vos podrem saber quines són les necessitats, les preocupacions, els punts forts i febles, podrem dissenyar junts el nou catàleg de serveis, mantenint, canviant, ampliant les eines necessàries per poder gestionar les nostres entitats, amb visió de futur, sense oblidar en cap moment la nostra història.

Crec fermament que és el moment d’enfortir el paper de les Delegacions en el seu territori, i també de consolidar l’XTAC. Tenim la xarxa de teatres més important de Catalunya i ens ho hem de creure. Cal definir unes línies de treball que s’adaptin a la diversitat de les sales que en formen part.

T’animo a, que des de la teva entitat, engresquis a tothom a ser actiu, a participar, a proposar i a debatre, i a utilitzar els serveis que t’ofereix la FAC. Sàpigues que estem a la teva disposició per tot allò que consideris oportú. Et pots posar en contacte amb mi o qualsevol membre de la junta directiva a través del correu electrònic o per telèfon.

Per últim, m’agradaria acabar demanant-te, en nom de la junta directiva, el teu compromís i la teva participació amb la Federació.

La teva entitat i les persones que esteu al capdavant, sou un dels motors dinamitzadors de la cultura i la societat catalana. Us necessitem a totes i tots per iniciar aquest nou camí.

#somateneu #somculturapopular #voluntariatcultural

Atentament,

Pep Morella
President
b
arcelona, 6 de maig de 2019

Descarrega’t la carta a través d’aquest enllaç

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.