La FAC necessita que l’ajudis a completar l’Anuari

La FAC necessita que l’ajudis a completar l’Anuari

Malgrat que el termini s’ha esgotat, des de la FAC us demanem que les entitats que no heu omplert encara l’Anuari, ho acabeu de fer, perquè tot i haver recollit un bon grapat de dades, aquestes no són suficients per aconseguir uns resultats fiables i homologables a l’hora de fer l’estudi posterior.

Recordeu que l’enllaç per omplir les dades que us demanem és la següent base de dades: https://ateneus.sinergiacrm.org. Les claus d’accés a aquesta nova plataforma les hem fet arribar per carta, conjuntament amb un petit manual que us podeu descarregar aquí. Per qualsevol dubte relacionat amb l’anuari, ens podeu trucar al telèfon de la FAC 268 81 30 demanant per la Marta Olivella.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.