El 31 de març s’esgota el termini per omplir l’Anuari 2018

El 31 de març s’esgota el termini per omplir l’Anuari 2018

Diumenge, 31 de març de 2019, s’esgota el termini per omplir l’anuari corresponent a l’any 2018, amb les dades d’usuari i clau de pas que es van fer arribar a totes les entitats, i que caldrà conservar per poder accedir en el futur, a d’altres funcionalitats de la plataforma mitjançant la qual s’ha pogut omplir l’Anuari.

Recordeu que l’enllaç per omplir les dades que us demanem és la següent base de dades: https://ateneus.sinergiacrm.org. Les claus d’accés a aquesta nova plataforma les hem fet arribar per carta, conjuntament amb un petit manual que us podeu descarregar aquí. Per qualsevol dubte us podeu adreçar a la FAC.

Tags: 2018 Anuari

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.