Vols renovar la teva web? Presenta’t als Premis Web de Projectes de Cultura d’iWith.org!

Vols renovar la teva web? Presenta’t als Premis Web de Projectes de Cultura d’iWith.org!

Com cada any, la Fundació iWith.org, que dedica esforços en recursos amb la missió d’ajudar al Tercer i el quart sector en l’aprofitament de les oportunitats que ofereix Internet, convoca els Premis Web per a Projectes de Cultura.

El premi consisteix en la creació d’una pàgina web moderna, de disseny i identificativa per al projecte guanyador, així com formació d’administradors, suport a usuaris i acompanyament al projecte. Tot això amb els costos assumits per iWith.org fins a l’any 2022.

Qui hi pot participar? Qualsevol ONG o entitat social que es dediqui a activitats culturals / educatives en benefici d’una determinada comunitat. Des d’iWith.org posen a disposició de les entitats interessades un enllaç on obtenir més informacióEl termini d’entrega de sol·licituds acaba el 8 d’abril.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.