Et convidem al Dia Mundial del Teatre

Et convidem al Dia Mundial del Teatre

El proper dimarts 27 de març, a les 19h, la Federació de Grups Amateurs de Teatre, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i la Xarxa de Teatre d’Ateneus de Catalunya (XTAC) de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), celebraran conjuntament el Dia Mundial del Teatre en un acte al Centre Moral i Instructiu de Gràcia, que està en plena celebració del seu cent cinquantè aniversari.

Les tres entitats convocants volen celebrar conjuntament el Dia Mundial del Teatre per reivindicar el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social, en un moment excepcional de construcció del país.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actriu professional, directora de grup amateur i secretària general de l’AADPC, Rosa Andreu.

Hi haurà parlaments de Salvador Casals, president de la FAC; Montserrat Condemines, sots-presidenta de la FGATC i Àlex Casanovas, president de l’AADPC, i un record per a Josep Rafecas, traspassat a finals de l’any passat.

L’acte comptarà amb les actuacions del Grup Teatre del Centre i de Fina Rius, i clourà amb la lectura del Manifest Internacional del Teatre que ha escrit l’actor Guillem Albà, i una copa de cava.

Descarrega’t la invitació, i vine, t’hi esperem!

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dimecres, 27 de març, a les 19:00h
Centre Moral i Instructiu de Gràcia (Ateneu XTAC)
Carrer Ros de Olano, 9, Barcelona
> Descarrega’t la invitació 2019

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.