L’Escola d’Estiu del Voluntariat arrenca interessant-se per les inquietuds de les entitats

L’Escola d’Estiu del Voluntariat arrenca interessant-se per les inquietuds de les entitats

El 10 de juliol tindrà lloc l’inici de l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2019 (EEV), a Girona. Es tracta d’un projecte formatiu que parteix de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que se centra en la realització de tallers sobre diversos temes d’interès per a les entitats de voluntariat i les persones voluntàries.

Enguany, l’organització de l’esdeveniment s’interessa per les inquietuds de les entitats, com ara quina creuen que hauria de ser la formació que s’impartís d’acord amb l’experiència viscuda en anys anteriors, i les necessitats en clau general. Per aquest propòsit ha posat a disposició de tothom un formulari breu que restarà obert fins el 13 de març.

Enguany l’EEV durarà tot una jornada de matí i tarda a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (Pompeu Fabra, 1) i es convida a l’assistència de tothom per poder tenir aquesta oportunitat d’afegir al currículum formacions ques estan expressament dissenyades per al món associatiu i el voluntariat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.