Convocatòria de Residències Artístiques als Ateneus, adreçada als artistes professionals

Convocatòria de Residències Artístiques als Ateneus, adreçada als artistes professionals

Per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) obre una convocatòria de residències artístiques als ateneus adreçada, exclusivament, als artistes professionals.

La convocatòria per presentar les propostes serà del 18 de febrer al 30 d’abril de 2019. Els sol·licitants que vulguin presentar-se a aquesta convocatòria hauran d’omplir un formulari i adjuntar la documentació que s’indiqui a la sol·licitud.

La comissió resoldrà i farà públic el nom des artistes seleccionats el 20 de maig de 2019.

BASES FORMULARI