Com puc rehabilitar el meu ateneu? Descarrega’t la nova Guia Pràctica!

Com puc rehabilitar el meu ateneu? Descarrega’t la nova Guia Pràctica!

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a l’abast de totes les entitats federades la tercera de les guies pràctiques de formació, la iniciativa documental perquè els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

Després d’editar amb èxit un primer número, la ‘Guia Pràctica de Comunicació‘, i el segon, la ‘Guia Pràctica: l’envelliment actiu als ateneus‘, ara s’acaba d’editar la tercera ‘Guia Pràctica: Rehabilitar el meu ateneu’. En aquest treball, que ha estat elaborat per l’empresa GrupIdea, es donen consells per dur a terme aquesta operació: per què és important rehabilitar l’ateneu? Quins beneficis pot comportar? Què caldrà rehabilitar exactament, i com? El document també explica amb detall què és una llicència d’activitat, quins permisos calen i què cal per tramitar-ho.

L’obra, de descàrrega gratuïta, està editada per la Federació d’Ateneus. Per les entitats que vulguin un exemplar físic, el podran venir a buscar a la seu de la federació.

Descarrega la guia seguint l’enllaç!