Cultura prepara un fons arxivístic i una trobada per a entitats sense ànim de lucre. Participa!

Cultura prepara un fons arxivístic i una trobada per a entitats sense ànim de lucre. Participa!

El Departament de Cultura està organitzant una Jornada d’Arxius i Associacionisme Cultural que se celebrarà el dia 1 de juny del 2019, a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat a Sant Feliu de Llobregat, durant els actes commemoratius del Dia de l’Associacionisme Cultural i del Dia Internacional d’Arxius. Aquesta vol ser un punt de trobada entre arxius i entitats sense ànim de lucre que tenen fons documentals d’alt interès i desitgen millorar el tractament, conservació i difusió dels seus fons patrimonials.

A la primera part de la Jornada es presentarà la diagnosi dels fons documentals de què disposen les entitats del país. Per aquest motiu, Cultura fa arribar l’enllaç a una enquesta amb 12 preguntes que servirà per a recollir les dades essencials i fer una panoràmica global. Us animem a que hi participeu emplenant-la abans de la data límit del 15 de febrer. Pel que fa a la inscripció per assistir a la jornada, el Departament de Cultura en farà arribar la informació concreta durant les properes setmanes.