Convocatòria VI Beca Terra d’Ateneus

Convocatòria VI Beca Terra d’Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya i l’Institut Ramon Muntaner, fundació privada dels centres d’estudis de parla catalana, amb el patrocini de l’Obra Social de la Caixa i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoquen una beca de recerca històrica a un estudi centrat en la repercussió social de l’associacionisme cultural ateneístic en un territori concret des del punt de vista històric.

En aquests moments hi ha convocada la VI Beca Terra d’Ateneus. La convocatòria és oberta a totes les persones investigadores de centres d’estudis locals i comarcals. El termini de presentació de les sol·licituds és el dimecres 8 de maig de 2019. Pel que fa a la realització del treball, el termini serà entre juliol de 2019 i novembre de 2020. Per a més informació i les bases, premeu aquí.

La beca està dotada amb 3.000 euros i la publicació del treball guanyador a la col·lecció “Terra d’Ateneus”, de l’editorial Afers.

Consulta la CONVOCATÒRIA