Subvencions per a la realització de consultories per a entitats culturals 2019

Subvencions per a la realització de consultories per a entitats culturals 2019

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria per presentar sol·licituds de subvencions per a la realització de consultories per a les entitats privades sense ànim de lucre domiciliades a Catalunya, l’activitat de les quals tingui com a objectiu la millora, la defensa, la potenciació i la professionalització del sector cultural dels àmbits de les arts escèniques, les arts visuals, editorial, musical, audiovisual i de la cultura digital.

Consulta tots els detalls al PDF explicatiu.

BASES

TEXT REFOS 2019.

SOL·LICITUD

Trobareu el formulari de sol·licitud AQUÍ. Consulta els detalls de la informació que cal adjuntar al PDF explicatiu.

TERMINIS

El termini per sol·licitar la subvenció és del 5 de febrer al 18 de març de 2019, ambdós inclosos.

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.