Lluïsos de Gràcia impulsa una comissió de memòria oral

Lluïsos de Gràcia impulsa una comissió de memòria oral

Dilluns, 4 de febrer, a les 19h, Lluïsos de Gràcia (fundats el 1855) ha convocat a la seva seu una trobada amb la vicepresidenta de l’entitat, Núria Bufurull, que és la responsable del projecte de Memòria Oral, una iniciativa sorgida l’any 2018 que té per voluntat la de preservar la memòria oral de l’entitat.

La idea del projecte és la de realitzar entrevistes a persones emblemàtiques de Lluïsos de Gràcia d’una certa edat, per tal de deixar-ne un testimoni que pugui apropar-se el més possible als períodes inicials de l’entitat, processar la informació, recuperar imatges, etcètera.

La primera fase comença dilluns 4, amb aquesta trobada. Totes les persones motivades a participar ho podran fer inscrivint-se a la sessió a través del correu memoria@lluisosdegracia.cat.