Fem bategar el mapa d’ateneus, què organitza la teva entitat?

Fem bategar el mapa d’ateneus, què organitza la teva entitat?

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya volem impulsar que el nou portal web, que s’estrenarà ben aviat, sigui una veritable eina de vertebració entre les entitats del mapa de Catalunya, per tal que totes aquelles entitats que realitzeu activitats destacades, celebreu aniversaris o ens volgueu informar d’algun fet rellevant, ens ho feu saber i nosaltres us poguem fer difusió.

Des del departament de Comunicació, al qual us podeu adreçar a través de l’adreça electrònica comunicació@ateneus.cat, o al telèfon de l’oficina de la seu central de la Federació (93 268 81 30), mirarem de donar resposta a les informacions que creguem que poden ser més interessants tant per vosaltres com per la resta d’ateneus, ja sigui a l’espai web o a qualsevol de les eines que també teniu a l’abast, com són l’InfoFAC, la Revista Ateneus, o els butlletins electrònics. Participa!

Tags: ateneus FAC