La Fundació Pere Tarrés ofereix més de 40 Certificats de Professionalitat totalment subvencionats

La Fundació Pere Tarrés ha posat en marxa un gran ventall de formació subvencionada en diferents modalitats i tipologies. Certificats de professionalitat i cursos de curta durada, presencials i on-line, alguns d’ells prioritaris per a persones en recerca de feina i d’altres prioritaris per a persones en millora de l’ocupació (depenent del tipus de subvenció).

En el cas dels Certificats de Professionalitat, tenen com a objectiu millorar la qualificació dels professionals per tal de donar-los noves oportunitats laborals. Són cursos que consten d’una part teòrica (formada per diversos mòduls formatius) i una part de pràctiques professionals no laborals en empreses referents del sector. Són titulació oficial per a tota la Unió Europea.

Pel que fa a l’àmbit cultural, el 18 de febrer s’iniciarà el Certificat de Professionalitat Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals, al qual us animem a inscriure-us!