La consellera Borràs donarà el tret de sortida a la inauguració del 6è Congrés

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la inauguració del 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya, que se celebrarà aquest dissabte 26 de gener, a partir de les 10:30h a l’Ateneu Barcelonès.

La inauguració comptarà també amb una ponència inaugural a càrrec del gestor cultural i periodista Pep Montes, que ens farà una introducció de què representa l’ateneisme en el nostre context actual.

Posteriorment, la comissió organitzadora del 6è Congrés farà una presentació de l’estructura d’aquest gran esdeveniment, que s’allargarà durant aquest primer semestre amb taules rodonesa i debats locals a diversos indrets de la geografia ateneística. L’acte clourà amb els parlaments de la Directora General de Cultura Popular, Ma Àngels Blasco, el Director General d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i el president de la Federació d’Ateneus, Salvador Casals, i una copa de cava i pica pica per tothom.