Inscriu-te com a assistent a la inauguració del 6è Congrés!

A la web del Congrés hi trobareu, a banda de tota la informació relativa a l’esdeveniment, el formulari d’inscripció per a la inauguració del dia 26 de gener. Aquesta tindrà lloc a la ciutat de Barcelona, en un indret que es donarà a conèixer el dia 10 de gener a la mateixa web.

Per altra banda, ja estan disponibles les dates i els llocs on es celebraran els debats locals. Cada un dels blocs de debat es celebraran en una entitat diferent i tindran una primera part, al mes de febrer, i una segona part, durant el mes de març.

Així doncs, aquestes seran les dates i les entitats que els acolliran:
9 de febrer 1a part debats locals Orfeó Lleidatà i Menestral de Figueres
16 de febrer 1a part dels debats locals a Centre de Lectura de Reus i Societat la Principal
9 de març 2a part dels debats locals a l’Orfeó Lleidatà i Societat la Principal
30 de març 2a part dels debats locals al centre de Lectura de Reus i Menestral de Figueres

Pròximament farem saber quines temàtiques de debat es tractaran a cada una de les localitzacions. Animem a tothom a participar activament tant de la inauguració com dels debats locals, tota opinió i perspectiva és important per a aquest procés col·lectiu que ens disposem a iniciar.