Acull un camp de treball amb la teva entitat!

Servei Civil Internacional (SCI) proposa que les entitats s’empoderin aquest 2019 i tirin endavant un projecte d’acollida d’un camp de treball internacional.

SCI, que envia voluntaris a projectes d’arreu del món, també coorganitza, juntament amb associacions o altres col·lectius, camps de treball al nostre territori (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra), on s’acullen persones voluntàries d’altres països.

Es tracta, doncs, d’una idea de solidaritat traçada des del treball en xarxa a nivell local i internacional. Els camps de treball acostumen a ser autogestionats des d’organitzacions de base, des de l’autogestió i la participació voluntària. És d’aquesta manera que les accions aconsegueixen un efecte multiplicador, tant pels voluntaris, que viuen una experiència transformadora, com pels col·lectius que reben el suport i l’enriquiment d’un grup internacional.

La temàtica dels projectes pot ser diversa, des de projectes relacionats amb la cultura popular, la sostenibilitat, la inclusió social, el suport col·lectius amb necessitats especials, la memòria històrica, la recuperació del patrimoni, la reconstrucció… Sempre basats en les necessitats de la comunitat local i amb l’esperit crític i de transformació social.

Com participar? Pots consultar la informació completa aquí.