Ateneu, reserva’t aquesta data!

El dissabte 26 de gener donem el tret de sortida al 6è Congrés d’Ateneus de Catalunya. Aquest dia tindrà lloc l’acte d’inauguració del Congrés, sent la jornada d’inici d’un procés participatiu de 4 mesos de revisió i propostes de futur al qual esteu tots i totes convidades.

Després de 10 anys del darrer Congrés d’Ateneus de Catalunya (dut a terme el curs 2008 – 2009), aquest any 2019 es celebrarà la sisena edició per trobar-nos totes les persones i entitats federades i debatre sobre el nostre projecte conjunt.

Durant aquests mesos es durà a terme un procés participatiu obert, que repassarà la trajectòria de l’ateneisme a Catalunya aquests darrers anys, elaborant una revisió de la feina feta i la feina que ha quedat per fer, per tal de repensar la proposta de l’associacionisme cultural al nostre país, tot marcant conjuntament línies de futur que puguin ser compartides per les entitats que formen part d’aquest gran projecte del qual participem.

Segueix tota l’actualitat del 6è Congrés a través d’aquest enllaç