Birres i Ateneus per la Democràcia

La Plataforma ‘Ateneus per la Democràcia‘ i la iniciativa ‘Birres per la República‘ han encetat una col·laboració per poder sumar esforços i organitzar diversos actes d’envergadura amb ponents reconeguts per tota la xarxa de la plataforma.

El primer acte en col·laboració amb ‘Birres’ serà aquesta mateixa tarda a l’Orfeó Martinenc, i comptarà amb l’empresari Ramir de Porrata. Birres per la República és una iniciativa originàriament de petit format que pretén crear un ambient de proximitat amb ponents de prestigi de tot l’espectre i sensibilitat sobiranista, per poder conversar una estona sobre la República amb la gent que s’hi acosti. L’interès de la gent ha fet que, en moltes ocasions, l’espai d’un bar quedi petit i és per això que l’oferta ateneística que es pot oferir és ideal.

Entre els ponents habituals es compten diputats de JxC, d’ERC, de la CUP, gent de la societat civil com l’ANC o Òmnium i altres, Albano Dante Fachín, tuitaires, advocats dels presos polítics, entre molts d’altres.