Ajuda el nou Esbart dansaire de Sant Just a seguir ballant!

A finals de l’any 2017, un petit grup de joves de Sant Just Desvern així com d’altres poblacions del Baix Llobregat van engrescar-se en reprendre l’activitat de l’Esbart Sant Just de l’Ateneu. Després de diverses reunions amb la Junta de l’Ateneu de Sant Just es va decidir crear una secció depenent de l’Ateneu i tornar a engegar aquesta activitat tornant a fer reviure l’Esbart de Sant Just, que havia estat actiu en la seva primera etapa de 1980 a 2005.

Aquest mes de gener, l’Esbart Sant Just de l’Ateneu ha tornat a començar de nou. Després d’un parell d’actuacions reeixides, l’Esbart ha detectat una necessitat quantificada en 3.000€ per poder tirar endavant el projecte (pel que fa a vestuari, organització de trobades amb altres esbarts…) i, en conseqüència, han decidit obrir una crida al web TotSuma, per mirar d’aconseguir aquests recursos. Qualsevol persona o entitat que estigui disposada a ajudar-los, ho pot fer a través de la pàgina en aquest portal.