Ajuda a millorar Xarxanet i participa en el sorteig d’un lot solidari!

El portal de notícies del tercer sector, Xarxanet.org, vol saber l’opinió de la gent que el llegeix per tal de continuar millorant el portal. Per conèixer les necessitats respecte el món de les associacions i el voluntariat, ha posat en marxa el Qüestionari de les Persones Usuàries. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entrareu en el sorteig de 2 lots solidaris de la Cooperativa l’Olivera. El termini de participació és el 23 de novembre!

Entra i respon les preguntes del qüestionari!

Guanya un lot solidari!

Pel sol fet d’omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 2 lots solidaris de la Cooperativa l’Olivera. El sorteig es realitzarà el dia 26 de novembre i es comunicarà a les persones guanyadores a través de correu electrònic.

Què és xarxanet.org?

xarxanet.org és un projecte web gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya. És un projecte impulsat per la Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies.

El web informa sobre l’actualitat del món de les entitats i el voluntariat, ofereix recursos, convocatòries de finançament i serveis d’assessorament a les entitats. És el punt de trobada del món associatiu i el voluntariat català.

Nota sobre el qüestionari:

Es garanteix l’anonimat i el secret de les respostes tot respectant el secret estadístic i la protecció de dades personals.