Gaudeix de l’Antonio Manuel Tour als ateneus!

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha convidat els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre l’escriptor andalús Antonio Manuel, com ja anunciàvem fa unes setmanes, perquè presenti la seva obra a diversos ateneus. L’Antonio Manuel és professor, jurista, escriptor, músic i activista, sempre ha vinculat la seva feina i les seves accions a Andalusia, la memòria col·lectiva, els drets humans, l’ecologisme, el feminisme i la radical democràcia. A la presentació del llibre tant a Badalona com a Terrassa, l’acompanyaran la cantaora Madalena Mañé i el guitarrista Albert Pons de BIB-Rambla Productions.

Per a totes aquelles persones interessades a assistir a alguna de les seves presentacions del llibre ‘Flamenco. Arqueología de lo Jondo’, us oferim el llistat de presentacions:

 

 

Dijous 8 de novembre a les 18:30h
Centre Cultural Els Propis
Via Júlia, 201-203 (Barcelona)
Divendres 9 de novembre a les 18:30h
Orfeó Badaloní
C/ Marina, 48 (Badalona)
Dissabte 10 de novembre a les 12:30h
Ateneu Terrassenc
Passeig Vapor Gran, 39, Passadís B (Terrassa)