Recepció als ateneus del president Puigdemont i el conseller Puig a la casa de la República

NOTA IMPORTANT (31/10/2018): Hem actualitzat els preus del paquet que oferim a l’alça, degut a l’increment de preus que ens ha aplicat la companyia aèria. A partir d’ara, tingueu en compte que aquesta tendència a l’alça dels preus es pot mantenir i que la disponibilitat dels seients de l’avió és limitada.

La plataforma Ateneus per la Democràcia (#AteneusxDemocràcia) ha organitzat pel cap de setmana del 24 i 25 de novembre el desplaçament d’una representació del moviment ateneístic català a Brussel·les. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya i té com a objectiu mostrar el suport del nostre moviment al govern legítim a l’exili.

Les persones interessades en acompanyar-nos, caldrà que us inscriviu a través del formulari que trobareu al final d’aquesta notícia. Teniu dues opcions d’inscripció: si voleu que des d’Ateneus per la Democràcia es gestioni la vostra reserva amb la resta de persones, o bé si pel contrari, voleu fer la reserva (vol i hotel) pel vostre compte ho podeu fer omplint igualment el formulari i abonant 50€ en concepte de dinar i autocar, tal i com es detallarà a continuació en el programa.
Programa

DISSABTE 24 NOVEMBRE
Viatge en avió de Barcelona a Brussel·les
Sortida: aeroport del Prat (Barcelona)
Hora de sortida: 6:15h
Hora d’arribada a Brussel·les: 8:30h
Trasllat en tren de l’aeroport a la ciutat de Brussel·les

Concert de l’espectacle OCTUBRE, cançons per la llibertat, a l’església de Saint-Jean-Baptiste au Beguinage, amb la presencia del conseller de Cultura, Lluís Puig.
Dinar
Trasllat en autocar a la ciutat de Waterloo
Recepció oficial a càrrec del M.H President Carles Puigdemont
Trasllat en autocar a l’hotel (Brussel·les)
Sopar lliure

DIUMENGE 25 NOVEMBRE

Matí lliure a Brussel·les
Dinar Lliure

Trasllat en tren a l’aeroport
Viatge en avió de Brussel·les a Barcelona

Sortida: aeroport de Brussel·les
Hora de sortida: 15:30h
Hora d’arribada a Barcelona: 17:30h

PREU PER PERSONA*:

En habitació doble: 320,00€
En habitació individual: 350,00€

*Les places són limitades i els preus podrien variar en funció de la demanda dels bitllets d’avió, per la qual cosa us recomanem no esperar a l’últim moment per efectuar la reserva.

OPCIÓ 1: EL PREU DE LA RESERVA VIA ATENEUS X LA DEMOCRÀCIA INCLOU:

Bitllet d’avió BCN – BRUSSEL·LES / BRUSSEL·LES – BCN
Transport en tren des de l’aeroport a Brussel·les (anada i tornada)
Concert OCTUBRE
Dinar del dissabte 24 de novembre
Desplaçament en autocar Brussel·les-Waterloo-Brussel·les
1 nit d’hotel a Brussel·les en règim d’allotjament i esmorzar

OPCIÓ 2: RESERVA PER COMPTE PROPI

Si voleu gestionar vosaltres mateixos la compra dels bitllets d’avió, transport de tren de l’aeroport i estada a un hotel, només caldrà que ens feu un ingrés de 50,00€ en concepte de dinar del dissabte 24 de novembre i desplaçaments en autocar.

INSCRIPCIONS

A fi i efecte de fer efectives les reserves, us demanem que feu l’ingrés abans del dia 5 de novembre al compte corrent següent:

ES46 0081 1973 4100 0101 5608

especificant el nom i entitat de la persona que fa l’ingrés i el concepte “OCTUBRE A BRUSSEL·LES”.

A més, envieu-nos un correu electrònic a ateneusxdemocracia@ateneus.cat amb la relació de noms i cognoms de les persones que inscriviu.

Per a més informació, caldrà adreçar-se via telèfon al 653950351, o bé per correu electrònic a ateneusxdemocracia@ateneus.cat

 

Inscriu-te