La DT de les comarques de Tarragona resol els dubtes en assessorament jurídic i subvencions

La Delegació Territorial de les Comarques Tarragonines va celebrar una jornada de formació el matí del passat dissabte 6 d’octubre, a partir de les 10h, al Centre d’Amics de Reus. La jornada, sorgida de l’acord entre les entitats que formen part de la Delegació a la passada reunió plenària de Gandesa d’enguany, va comptar amb dues xerrades informatives, l’una sobre la nova Llei de Protecció de Dades, i l’altra, sobre el nou servei de subvencions.

L’advocada de la FAC, Patrícia Julià, va ser l’encarregada d’introduir els conceptes de la nova Llei de Protecció de Dades a les entitats assistents i, posteriorment, el tècnic de la Delegació Territorial de les Comarques Tarragonines, Francesc Fortuño, va fer el mateix amb el servei de subvencions descentralitzat. Precisament, aquesta era la voluntat de la jornada formativa, plantejar aquestes dues grans qüestions d’interès pels ateneus federats.

La participació de les entitats adherides a la delegació va ser força alta i va servir també per resoldre tots els dubtes i les consultes relacionades amb aquestes temàtiques. La DT va agrair, en acabar l’acte, l’assistència de totes elles.