L’Ateneu Ordalenc celebra 90 anys

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya volem felicitar l’Ateneu Ordalenc per haver assolit el 90è aniversari d’existència de l’entitat, una fita que s’han proposat de celebrar el proper cap de setmana del 20 i 21 d’octubre, organitzant un seguit d’activitats que pretenen també retre homenatge als diversos presidents que ha tingut l’entitat, amb la presència de nou d’aquests.

Programa d’activitats

Dissabte 20, hi haurà inflables per a infants i joves a la Pista Poliesportiva a la tarda, i més tard, a dos quarts d’onze, un tast d’espectacles (música, teatre gestual i màgia) a la Sala d’actes. El migdia següent, a la una, hi haurà un concert-vermut i se celebrarà l’homenatge als presidents de l’Ateneu en el 90è aniversari de l’entitat, a la sala d’actes. La jornada finalitzarà a les sis amb una ballada de sardanes a la plaça de l’Ateneu amb la Cobla Catània, i la projecció d’un audiovisual a les vuit a la sala d’actes.

Durant tot el cap de setmana hi haurà portes obertes a l’ateneu per tot aquell qui el vulgui visitar.