La Delegació Territorial de Ponent renova Junta Rectora

Una ruta amb el Tren dels Llacs va ser el punt de partida del Plenari 2018 a la Delegació Territorial de Ponent, que es trobava per renovar la Junta Rectora a la seu del Comú de Particulars, a la Pobla de Segur.

El plenari va escollir, doncs, la nova junta que a partir d’ara estarà composta pels següents representants de quatre ateneus:

Miquel-Àngel Soriano (Ateneu Popular de Ponent)
Robert Bonet (Ateneu Golmesenc)
Enric Canyero (Ateneu Garriguenc)
Josep Castellà (Ateneu de Tàrrega)

La trobada va saludar també els nous ateneus que s’han incorporat aquest any a la federació: Amics de Vilaller i Ateneu de Térmens.

Des de la Federació d’Ateneus, el tècnic de la DT de Ponent, Xavier Esterri, va introduir tot un seguit d’eines per millorar la comunicació de les activitats entre les entitats que formen part de la Delegació Territorial. La Delegació comença a treballar per fer possible la tardor de 2019 el Cicle de Cantautors de Ponent, projecte que ja comença a bastir-se.

Entre els reptes que encara aquesta delegació per al proper any s’hi situen dos: la participació als Premis Ateneus 2018, i la organització de la 2a Trobada Nacional d’Ateneus amb la proposta que l’entitat amfitriona sigui l’Ateneu de Tàrrega, que l’any vinent celebra el seu centenari.