Tota la informació sobre el Turisme Ateneístic 2018 en un clic

Tota la informació sobre el Turisme Ateneístic 2018 en un clic

Tal com s’anunciava a la darrera Revista Ateneus, del 20 al 21 d’octubre hi haurà l’edició anual del Turisme Ateneístic, enguany al sud del País Valencià per conèixer algunes de les seves poblacions més emblemàtiques i amb més tradició associativa. Des de la FAC s’han programat vistes als ateneus d’Alacant, Monòver, Elda, Torrevella i Oriola, i les instal·lacions de dues fàbriques torroneres.

Què inclouen els preus?

Els preus inclouen el transport, l’allotjament, el desplaçament, les visites i els àpats, excepte els sopars. El viatge començarà a l’aeroport de Barcelona el dia 20, amb convocatòria a les 5:30h. La tornada serà el dia següent a l’aeroport d’Alacant a les 20:05h. Els preus per persona amb habitació doble són de 240€, per habitació individual 270€. Els pagaments de les inscripcions s’hauran de formalitzar abans del 10 d’octubre, a través del número de compte que trobareu en el fulletó següent.

DESCARREGA’T EL FULLETÓ AMB TOTA LA INFORMACIÓ IMPRESCINDIBLE

Les places són limitades, per a més informació caldrà adreçar-se a la FAC via telèfon 93 268 81 30, o bé per correu electrònic a ateneus@ateneus.cat