OCTUBRE. Cançons per la llibertat, arriba a Barcelona

La Federació d’Ateneus de Catalunya, A Grup Vocal i la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) de la FAC estrenaran el proper 30 de setembre una nova producció pròpia, l’espectacle musical ‘OCTUBRE. Cançons per la llibertat‘.

Aquest serà l’inici del cicle de concerts que s’anirà estenent per tota la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya XTAC. Amb l’estrena del musical, l’obra comença aterrant a la ciutat de Barcelona el diumenge 30 de setembre al Teatre de Sarrià, a les 18h. Durant els següents dies es duran a terme més actuacions a la ciutat comtal abans que l’espectacle marxi a d’altres indrets de Catalunya.

2 d’octubre a Lluïsos Teatre (20:30h)
5 d’octubre al Teatre l’Aliança del Poblenou (20:30h)
7 d’octubre a El Centre de Gràcia (18h)

Les entrades per aquestes i la resta de sessions d’OCTUBRE es podran adquirir a través de les webs de les entitats organitzadores.