Què faràs aquest pont d’octubre? La FAC et proposa una experiència de senderisme al Penedès

La Federació d’Ateneus de Catalunya us recomana una experiència diferent per al proper pont d’octubre, s’anomena ‘Fem Camí’. FEM CAMÍ 2018 és una experiència de senderisme cultural que aquest any ens porta al Penedès, acompanyats de la seva gent.

Els dies 12, 13 i 14 d’octubre vine a fer la ruta des de Sant Sadurní d’Anoia fins a Vilafranca del Penedès per establir i enfortir vincles entre gent i entitats dels Països Catalans i per gaudir del territori i dels productes de la terra.

Una experiència, 4 pilars: el PAISATGE amb la caminada, la GASTRONOMIA amb el tast de productes del Penedès, la CULTURA  amb la visita cultural i taller de castells i la MÚSICA amb el concert.

Tres dies farcits de vivències, adaptables a tots els públics.
T’hi esperem, sigui sol, en família o en grup!

Programa

El programa combina dues caminades amb visites culturals dels pobles, visita d’una cava, de productors locals (mel, vi ecològic, oli, productors artesans,..) i tast dels seus productes, el Centre d’interpretació del cava, el Celler Cooperatiu de La Granada, sopar popular, un concert per la República, una mostra de la parla penedesenca i un taller de castells amb els Castellers de Vilafranca.

El guiatge i totes les activitats es faran amb entitats de la comarca: autenticitat garantida!

Aquí tens el programa i el formulari d’inscripcions

Organització

L’organització del Fem Camí és a càrrec de l’associació PAS-AMICS D’EL CAMÍ, entitat impulsora del projecte El Camí des de fa 14 anys.

El Pas té una llarga experiència d’organització de caminades culturals amb un enfocament 100% vivencial arreu dels Països Catalans, sempre des del contacte i la participació de la gent i entitats de cada territori.

Gràcies a aquesta col·laboració, es gaudeix de la coneixença amb la seva gent i de la immersió en el paisatge i cultura de cada terra.