El Centre Cultural Els Propis i PRO-CAT organitzaran la Diada a Nou Barris

El Centre Cultural Els Propis i PRO-CAT organitzaran la Diada a Nou Barris

La Fundació PRO-CAT, ens depenent del Centre Cultural Els Propis, amb la col·laboració del Districte de Nou Barris que presideix la regidora Janet Sanz, impulsa un any més la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al barri.

Enguany, la data triada per dedicar una jornada a l’esdeveniment és el 16 de setembre, a les 18 h al Pati de la Seu del Districte de Nou Barris. Tal i com assenyala la regidora Sanz, el pla que ens proposen Els Propis i la Fundació PRO-CAT, “és d’allò més temptador”: Gegants, Hissada de la Senyera i Cant de la Senyera, les actuacions de la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, la Coral Canticòrum, la Banda Simfònica Roquetes-Nou Barris de Barcelona, i un final de traca amb el Grup de Foc de Nou Barris.