Bases de la subvenció per a la contractació de joves

RECORDATORI

Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil

En relació a la convocatòria de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya per a l’any 2018, volem recordar-vos que el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el proper 7 de setembre de 2018, inclòs.

Aquesta iniciativa del SOC té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació entre 18 i 29 anys, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Si hi esteu interessades, heu de fer arribar la vostra sol·licitud AQUÍ i adjuntar-hi la memòria tècnica del projecte d’activitat, el document de poder suficient en dret que acrediti facultats de representació del signatari i el full de domiciliació bancària (només en cas de canvi de dades, si és el primer cop que se sol·licita un ajut al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, si han transcorregut més de 5 anys o s’ha modificat el seu contingut).
Podeu consultar:
– el resum de les bases reguladores que us vam preparar
– la guia d’informació pràctica de tot el procediment que ha editat el SOC.

 

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.