Vols conèixer la nova producció de la FAC i la XTAC per aquest curs?

Com cada any, la FAC i la XTAC produeixen un espectacle que després fa el circuit dels teatres de la xarxa durant tota la temporada. Aquesta tradició va començar el 2016 amb la producció de l’Auca del Senyor Esteve’. L’any passat, el 2017, es va produir l’obra ‘Puig i Cadafalch, un croquis’, que ha assolit grans quotes d’assistència a tots els teatres on s’ha programat gràcies també a la interpretació de l’actor Sergi Mateu.

Enguany, conjuntament amb el conjunt A Grup Vocal, la FAC i la XTAC han produït l’espectacle ‘Octubre. Cançons per la Llibertat‘, un recorregut musical per la Nova Cançó amb una tria de peces seleccionades especialment i els amb arranjaments renovats, que compten amb la interpretació de manera coral d’aquest grup musical emergent al nostre país.

Aquest proper diumenge 2 de setembre, tant la FAC, la XTAC i A Grup Vocal conviden a les entitats que formen part de la federació a la pre estrena d’Octubre. Cançons per la Llibertat‘, que tindrà lloc al teatre dels Lluïsos d’Horta, a les 18h.

La convocatòria està oberta a les entitats federades i també a un nombre determinat de socis, prèvia reserva a través del correu ateneus@ateneus.cat

Per a més informació sobre l’espectacle podeu consultar-ne aquí els detalls