La Federació d’Ateneus de Catalunya condemna l’agressió totalitària a la seu dels Lluïsos d’Horta

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) condemna rotundament l’agressió amb motivacions totalitàries contra els Lluïsos d’Horta, que es va produir ahir a la seva seu del carrer de Feliu i Codina número 7. Els agressors van arrencar una pancarta que contenia el lema ‘democràcia’ i van pintar un punt de mira a la façana signat amb les sigles “DNJ”, corresponents a la formació ultra Democracia Nacional Joven.

Des de la Federació volem mostrar, en conseqüència, tot el nostre suport als Lluïsos d’Horta, un dels nostres 179 ateneus adherits. L’atac és una mostra més de la necessitat de posar en relleu la importància de preservar un dels valors ateneístics més fonamentals: el respecte a la diversitat. El món associatiu català sempre ha destacat precisament per promoure la llibertat d’expressió i d’idees entre tothom.