La FAC obre la convocatòria dels Premis Ateneus 2018

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ha obert la convocatòria dels 29ens Premis Ateneus, que inclou les bases de les sis categories a les quals podran optar els projectes de les entitats: el premi a la comunicació associativa, la creativitat artística, la capacitat d’innovació, el foment de la participació, el ‘Jove, Proposa!’ i el premi al treball en xarxa.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el diumenge 11 de novembre de 2018, a les 24 hores. Només s’acceptaran les candidatures trameses via web que hagin estat presentades dins d’aquest període i que s’ajustin als requeriments previstos al formulari de presentació disponible al web ateneus.cat/premis. Només es podrà presentar una candidatura per categoria. Respecte a les imatges extra que es requereixen al formulari, caldrà adjuntar-les per separat en un correu electrònic a premis@ateneus.cat

El veredicte el decidiran els membres d’un jurat triat per la Federació d’Ateneus, el Departament de Treball, i el Departament de Cultura. Les distincions seran per als tres primers classificats de cada categoria i els criteris de valoració giraran a l’entorn de la implicació de cada projecte de col·lectius i persones, l’interès cultural, el grau de difusió, l’impacte social, la promoció de la llengua catalana i l’arrelament al territori.

La gala se celebrarà el dimecres 12 de desembre a Barcelona, on es coneixeran els guardonats, segons el veredicte final del jurat. El lloc i el programa de la cerimònia s’anunciaran amb suficient antelació al web de la FAC.

Consulta la documentació relacionada, i inscriu-te: