Convocatòria de subvencions per a obres BCIN-BCIL

Si la teva entitat té la catalogació com a BCIN (Bé Cultural d’Interès Nacional) o de BCIL (Bé Cultural d’Interès Local), pots accedir a la següent convocatòria:

El Departament de Cultura, a través de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural ha obert una convocatòria de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a l’execució d’obres de consolidació o restauració en immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d’interès nacional (BCIN) o béns culturals d’interès local (BCIL).

El període per presentar les sol·licituds és del 24 de juliol al 9 d’agost del 2018.

Enllaç al document resum de la convocatòria en PDF

Model de pressupost i projecte d’actuació

Sol·licitud de la subvenció

 

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.