La XTAC guanya el concurs ‘Premi Web per a Projectes de Cultura 2018’

La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya ha guanyat el ‘Premi Web per a Projectes de Cultura 2018’ que ha atorgat iWith.org. L’objectiu d’aquest concurs era el de crear una pàgina web moderna, de disseny i identificativa per a una organització relacionada amb activitats de l’àmbit cultural. La voluntat del programa és ajudar les organitzacions d’aquest àmbit a aprofitar les oportunitats que ofereix Internet per crear el món en el qual ens agradaria viure. El premi ha estat dotat per Chus Roig, partner de la Galeria Senda.

A partir de la resolució que s’ha donat a conèixer, iWith.org es compromet a dissenyar un nou lloc web per a la XTAC, i a fer-ne el manteniment tècnic durant dos anys. La fundació iWith.org és una organització sense ànim de lucre d’àmbit internacional amb la missió d’ajudar al Tercer i Quart Sector en l’aprofitament de les oportunitats que ofereix Internet.

Tags: iwith.org XTAC