La Federació d’Ateneus amplia el personal tècnic

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha ampliat durant aquest semestre el personal tècnic de diversos departaments, per poder fer més eficient el servei que es dóna a les entitats i cobrir les places de les persones que marxen per encarar nous reptes professionals. En aquest sentit, la FAC incorpora la Jordina Granados com a tècnica a la Delegació Territorial de les Comarques de Girona, en substitució de la Joana Periañez, que fins ara havia estat la persona de referència al territori.

Pel que fa a l’oficina central de la FAC, l’Oriol Jordan pren el relleu a la Marta Rius a l’àrea de Comunicació. La Federació incorpora també a la Marta Olivella en una plaça de nova creació com és la d’administrativa. La FAC desitja molta sort a les persones que marxen, i dóna la benvinguda a les noves incorporacions.

L’organigrama actualitzat de l’equip tècnic ja es pot trobar al web de la FAC.

Tags: tècnics