Diversos ateneus han estat distingits amb la Creu de Sant Jordi 2018

El Govern de la Generalitat ja ha fet pública la llista de personalitats i entitats a les quals distingeix amb la Creu de Sant Jordi. D’entre les entitats guardonades, en destaquen diversos ateneus que formen part de la Federació d’Ateneus de Catalunya: l’Ateneu de Sant Just Desvern, la Societat Casal La Principal de Vilafranca del Penedès, l’Orfeó Reusenc de Reus, la Societat Cultural i Recreativa ‘la Cumprativa’ de Llorenç del Penedès, El Centre també de Llorenç del Penedès, i també l’Orfeó Sarrianenc del Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià. 

La proposta de Creus de Sant Jordi del Govern s’ha fet esperar una mica més del compte degut a l’aplicació de l’article 155 per part del Govern espanyol, que va comportar la suspensió de l’autonomia catalana. La cerimònia d’entrega de les creus tindrà lloc el proper dilluns 23 al Palau de la Música.