Convocatòria de subvencions per a activitats de caire social

Us informem que dimarts 3 de juliol de 2018, es va publicar la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions de projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per a l’exercici 2018.

Consulteu la convocatòria de la subvenció i les bases d’aquesta.

Cal que presenteu les sol·licituds com a molt tard el divendres 18 de juliol de 2018.

*ATENCIÓ!

Us comuniquem que hem revisat la informació que us vam fer arribar sobre la convocatòria de subvencions del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i hem detectat que la nostra informació no era correcte i us la corregim a continuació::

Enguany només ha estat convocada la línia F.6 per a programes formatius vinculats al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya. Aquesta línia prioritza, d’acord amb l’estratègia marcada pel darrer Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat aprovat pel Govern, que l’oferta formativa final que rebi el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària respongui, en el seu conjunt, a les necessitats de les persones voluntàries, disposi de cobertura territorial àmplia i de diversitat de formats, i estigui adreçada de manera homogènia a les persones que s’inicien en el voluntariat, a les persones responsables de la gestió de les entitats de voluntariat i a les persones voluntàries que desenvolupen la seva acció voluntària en àmbits d’actuació sectorials, que requereixen formació especialitzada. 

 

Per a qualsevol dubte, no dubteu a contactar amb el nostre servei de subvencions: projectes@ateneus.cat.