La DT Tarragona dona un to més distès a les reunions plenàries

La Delegació Territorial de les Comarques Tarragonines va celebrar una nova reunió plenària el passat diumenge 10 de juny, on es va analitzar la gestió feta per la Junta Rectora d’aquesta delegació, i es va fer un balanç d’altres temes com ara l’Assemblea General Ordinària de la FAC que es va dur a terme el mes de març.

La gran novetat de la trobada, realitzada a la seu de la Societat Unió Gandesana de Gandesa (Terra Alta), va ser l’execució de la decisió empresa en l’anterior reunió de finals de 2017, de transformar aquestes assemblees, també, en trobades lúdiques destinades a enfortir vincles i sinergies entre les entitats participants.

Així, un cop finalitzada la formalitat de la reunió, els ateneus assistents van visitar l’edifici modernista de la Cooperativa Agrícola de Gandesa i van gaudir d’un tast de vins de la zona. Després, es van desplaçar al poble de Pinell de Brai on també visitaren l’edifici modernista de la seva Cooperativa -coneguda com a Catedral del vi-, posant punt i final al ple de la DT amb un dinar.