Pablo Hasel i Toni Albà participaran en una taula rodona moderada pel president de la FAC, Salvador Casals

Pablo Hasel i Toni Albà participaran en una taula rodona moderada pel president de la FAC, Salvador Casals

Associacionisme i llibertat d’expressió’ és el títol de la jornada que ha organitzat l’Ateneu Barcelonès en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural 2018, que se celebrarà dilluns 4 de juny, a partir de les 19h, a la sala d’actes Oriol Bohigas del mateix ateneu.

L’increment de la repressió exercida sobre la llibertat d’expressió i manifestació, especialment durant el darrer curs polític encara en curs, ha afectat no només a la classe política, sinó també a cantants, tuitaries, humoristes, periodistes, escriptors, activistes socials i d’altres col·lectius que l’Ateneu Barcelonès i la FAC volen homenatjar a través d’aquesta jornada que organitzen conjuntament.

El president de l’Ateneu Barcelonès, Jordi Casassas, rebrà els participants de la taula rodona abans de començar l’acte. Aquests també signaran el llibre d’or de l’entitat. Ja a les 19h, Casassas donarà la benvinguda als assistents a la jornada.

Toni Albà amb un esquetx, i la projecció d’un videoclip del raper Valtònic precediran la taula rodona que comptarà amb el cantant Pablo Hasél, i Toni Albà. La moderació anirà a càrrec de Salvador Casals, com a president de la FAC i entitat coorganitzadora de l’esdeveniment.

La cloenda la durà a terme el raper Pablo Hasél amb la cançó ‘Juan Carlos el Bobón’, i convidarà al públic a cantar la tornada.