S’obre la 3a convocatòria del Premi Delfí Colomé

Divendres 20 d’abril, en el marc del Festival Sismògraf, va quedar oberta la 3a convocatòria del Premi Delfí Colomé al millor projecte de creació i producció en dansa d’arrel tradicional. El guardó té com a objectiu ser un motor de noves propostes que parteixin de la tradició i del llenguatge de la dansa d’arrel tradicional. Els projectes que es presentin al premi han de tenir com a resultat la presentació d’un espectacle de dansa, que podrà incloure altres disciplines artístiques.

Les candidatures han de ser projectes originals i inèdits i no poden haver estat estrenats. Els creadors i les formacions que vulguin optar al guardó poden presentar la seva documentació fins el 31 d’agost de 2018. El premi consta d’una dotació de 10.000 euros, i haurà de ser invertit, íntegrament, en la producció del projecte guanyador i s’estrenarà en el marc del festival Ésdansa 2019.

La Federació d’Ateneus de Catalunya a través també de la XTAC, col·labora l’edició d’aquest premi. Precisament, el projecte guanyador es podrà veure abans de ser estrenat oficialment al festival garrotxí Ésdansa 2019 a la XTAC, entre d’altres llocs com ara el Mercat de les Flors o la Fira Mediterrània 2019.

La selecció i valoració dels projectes la farà un jurat creat expressament per a l’ocasió, designat pel Departament de Cultura a proposta del Festival Ésdansa. El seu veredicte es farà públic en el transcurs de la Fira Mediterrània 2018 que es celebrarà a Manresa del 4 al 7 d’octubre, i a través de la pàgina web www.esdansa.cat.

Consulta les bases del premi a través d’aquest enllaç al portal Ésdansa

Per a més informació, consulta la informació completa al portal Ésdansa