IMPORTANT. S’obre el termini de la convocatòria per la subvenció de cultura popular de la Generalitat

Després de que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya publiqués les bases específiques de subvencions per a activitats culturals relacionades amb la cultura popular i tradicional i l’associacionisme, ja s’ha obert el termini de la convocatòria de les mateixes.

El període per a presentar les sol·licituds, tal i com estableix el document de convocatòria, comença avui dimarts 17 d’abril, i acabarà el 2 de maig. L’esmentada convocació és especialment important perquè es tracta de la subvenció on les entitats del país tenen l’oportunitat de sol·licitar una línia d’ajuts per una gamma d’activitats més àmplia de l’habitual, d’acord a diversos criteris d’interès cultural.

Fins al 2 de maig, doncs, els ajuts s’hauran de demanar a través del formulari normalitzat de sol·licitud del portal Tràmits del Departament de Cultura. A l’apartat “Documentació relacionada” es pot accedir als models del projecte d’activitat i al del pressupost complet i detallat, així com al formulari de declaració normalitzat per a les entitats que gestionin directament equipaments culturals.

Per consultar la informació completa de la subvenció, pots entrar a l’apartat de subvencions de la FAC.

 

Recordeu que…

Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.