Participa! Obre les portes de la teva entitat i programa actes de l’1 al 3 de juny pel Dia de l’Associacionisme Cultural

La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de Catalunya convida a totes les entitats a celebrar el Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC) programant actes de l’1 al 3 de juny de 2018: portes obertes, xerrades, exposicions, assajos oberts, concerts, tallers, etc. Per cada acte que es programi, cal omplir el formulari que hom pot trobar a la pàgina del DASC, i l’òrgan de la Generalitat en farà difusió a través dels canals del portal de l’Agenda Cultural del Govern.

Les entitats que decideixin celebrar aquesta jornada organitzant algun tipus d’esdeveniment, i omplin el formulari que posa a disposició la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de Catalunya, sumaran punts de cara a les subvencions per a entitats de la Direcció de Cultura Popular del Departament de Cultura de la Generalitat.

Es dóna la casuística que, enguany també és l’Any Europeu del Patrimoni Cultural (AEPC). Totes dues celebracions són perfectament compatibles, i des de la Generalitat s’anima a què tot aquell qui vulgui introduir activitats diferenciades de les del Dia de l’Associacionisme Cultural, que segueixi les indicacions del web específic que s’ha posat a disposició.

Accedeix, a través d’aquest enllaç, al formulari d’inscripció d’activitats.