La FAC proposa passar un cap de setmana lúdic a Figueres, en la 1a Trobada Nacional d’Ateneus

La FAC proposa passar un cap de setmana lúdic a Figueres, en la 1a Trobada Nacional d’Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la 1a Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc el dissabte, 19 de maig, a Figueres. La intencionalitat de la trobada és generar un ambient distès –allunyat de la formalitat de l’Assemblea General Ordinària-, en el qual els associats dels diferents ateneus de tot Catalunya es puguin retrobar, interaccionar i conviure durant una jornada tant lúdica com festiva.

La programació compta amb una visita cultural, el matí del dissabte, un dinar popular, i una quina a la tarda. La FAC convida a completar un cap de setmana asserenat amb les activitats paral·leles que se celebraran a Figueres; l’obra de teatre ‘La filla del seu pare’ divendres a les 21h, l’exposició ‘Ateneus. Cultura i Llibertat’ durant la jornada de dissabte, i el concert de sardanes el mateix dissabte a la nit i el 57è Aplec de la Sardana de Figueres de diumenge.

Preu, inscripcions i reserves

El preu per persona de la reserva, que inclou el dinar, és de 22€. Les entitats hauran de decidir quantes persones hi aniran, i aleshores hauran d’omplir el formulari de reserva.

Per anar a la trobada, la FAC ha posat a disposició dels ateneus d’arreu del territori autocars que sortiran des de les terres de ponent, Barcelona, i les comarques tarragonines. Per les entitats que tinguin interès a fer reserves grupals en hotels de la vila, la FAC ha arribat a un acord amb tres hotels. Cal tenir en compte que el termini de reserves s’esgota el 2 de maig.

Tots els detalls concrets de la trobada es poden trobar en el fulletó informatiu:

Fulletó informatiu 1a Trobada Nacional d’Ateneus

Accedeix al formulari d’inscripció des d’aquí:

Formulari d’Inscripció 1a Trobada Nacional d’Ateneus