5 d’abril: II Premis “Antoni Carné” de l’Associacionisme Cultural Català

El dijous 5 d’abril, l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català celebra la seva segona gala de premis a la cultura popular del país. Ho farà al Centre Cultural de Terrassa, a les 19:30h. L’assistència és gratuïta, i la gala serà conduïda per l’actor Biel Duran.

La cerimònia és especialment interessant enguany, ja que la FAC és una de les finalistes del Premi de l’Associacionisme Cultural Català al Projecte, en la subcategoria del Premi Previsora. En aquesta edició, s’entregaran també d’altres premis com ara: el premi BBVA de l’Associacionisme Cultural Català a l’Entitat, el premi de l’Associacionisme Cultural Català al Projecte (que es divideix en el Premi Previsora i l’Arç Cooperativa) i, finalment, el Premi Ens de l’Associacionisme Cultural Català a la Persona i el Premi Tornaveu al Mitjà de Comunicació.