Dia Internacional del Teatre 2018

Dia Internacional del Teatre 2018

  • La Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, la Federació de Grups Amateurs de Teatre i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya celebren conjuntament el Dia Mundial del Teatre el 27 de març a Capellades
  • Les tres entitats reivindiquen el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social

 

El proper dimarts 27 de març, a les 19h, la Federació de Grups Amateurs de Teatre, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) i la Xarxa de Teatre d’Ateneus de Catalunya (XTAC) de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), celebraran conjuntament el Dia Mundial del Teatre en un acte a la Societat La Lliga de Capellades. Les tres entitats convocants volen celebrar conjuntament el dia Mundial del Teatre per reivindicar el teatre i la cultura com a eines imprescindibles de cohesió i enriquiment social, en un moment excepcional de construcció del país.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actriu professional, directora de grup amateur i secretària general de l’AADPC, Rosa Andreu. Emma Escolano, presidenta de l’Ateneu Cultural de Sant Jaume de Premià de Dalt, serà l’encarregada de llegir el manifest conjunt de les tres entitats convocants.

Hi haurà parlaments de Salvador Casals, president de la FAC; Josep Rafecas, president de la FGATC i Àlex Casanovas, president de l’AADPC.

Vestiran l’acte el Grup de Teatre de Capellades, que interpretarà un fragment de l’obra “El Petit Príncep”; Marc Martínez, amb un fragment de l’espectacle “Amor i hòsties”.

L’acte clourà amb la lectura del Manifest Internacional del Teatre a càrrec de Rosa Andreu i una copa de cava.

> Descarrega’t la invitació 2018

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Dilluns, 27 de març, a les 19:00h

Societat La Lliga de Capellades (Ateneu XTAC)

Carrer del Pilar, 13 Capellades (Anoia), Barcelona